Taste by Cajsa

Vardagsmat. Helgmat. Snabbmat.

Kalops

Publicerad 2018-12-09 19:15:08 i Helgmat, LÅNGKOK,

(null)

(null)

800 g nötkött (jag tog fransyska)
2 st gula lökar
3 st morötter
Köttbuljong
5 dl hett vatten
10 st kryddpepparkorn
3 st lagerblad
2 msk idealmjölk
Smör att steka i
Salt 
Vitpeppar

Dela upp köttet i 3x3 cm stora bitar
Skala och dela morötter och klyfta lökarna.
Stek köttet hårt i en stekgryta med salt och vitpeppar, och häll i morötterna och löken när köttet fått en yta. Stek i några minuter. Koka upp 5 dl vatten med en köttbuljongtärning i. Häll ner i köttet. Lägg i lagerblad och kryddpepparkorn. Låt koka i 1,5-2h. 
Red till med 1-2 mak idealmjöl, och låt koka upp i 3-4 minuter. 
Servera med inlagda rödbetor och kokt potatis. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa

Jag älskar inte alltid att laga mat, men oftast tycker jag att det är jättekul. Jag delar med mig utav mina vardagliga recept som jag själv gillar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela