Taste by Cajsa

Vardagsmat. Helgmat. Snabbmat.

Kyckling och kokosthai.

Publicerad 2019-01-09 20:07:11 i Mat 1 timme, Mat 30 minuter, Matlådemat,

Dagen middag är serverad.
4 portioner

1st kycklingfilé
2 normalstora morötter
1/2 burk minimajs
1 burk delade vattenkastanjer 
1 burk bambuskott
1 röd paprika 
1-5 tsk sambal oelek
2 burkar kokosmjölk
2msk fiskolja
1 pressad lime 
2-3 st salladslök 

Hacka alla grönskerna. Öppna alla konserver och dela kycklingfilén i små tunna bitar. Värm upp wokpanna (eller stekpanna) och fräs grönsakerna och konserverna i olja, lägg i kycklingen och stek på hör värme o 3-4 minuter. Sänk plattan. Tillsätt sambal oelek. Häll i kokosmjölk, pressa ner limen och tillsätt fiskoljan. 
Smaka av med salt och sambal efter smak. 
Servera med kokt ris. 

Smaklig måltid!
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa

Jag älskar inte alltid att laga mat, men oftast tycker jag att det är jättekul. Jag delar med mig utav mina vardagliga recept som jag själv gillar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela